Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ростислав Новоженець нафантазував щодо участі у завтрашньому політичному театралізованому дійстві перед облрадою народного артиста Богдана Бенюка - Олег Тягнибок

Прихильники фракції ВО „Свобода” та БЮТ планують розпочати безстрокове голодування. Окрім того, обіцяють провести 19 вересня театралізоване дійство „Фарбований лис” за участю народного артиста України Богдана Бенюка. Повідомив на сьогоднішній прес-конференції екс-голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець. За словами пана Ростислава, про це йому стало відомо від оточення ВО „Свобода”.
Натомість сам голова ВО „Свобода” Олег Тягнибок спростовує припущення Ростислава Новоженця. „Ні, Богдана Бенюка не буде. Ми плануємо провести політичну трагікомедію за мотивами творів Івана Франка „Фарбований лис”, проте Богдана Бенюка там не буде”, — сказав Олег Тягнибок.    
Як повідомив кореспонденту “Гал-info” сам народний артист України Богдан Бенюк, попри те, що знайомий з головою ЛОДА Петром Олійником лише зі слів Олега Тягнибока,  можливо, й приїхав би до Львова на прохання голови ВО «Свобода», однак йому завадили відповідальні зйомки на Закарпатті.
Між іншим, як вдалось з’ясувати «Гал-info», прохання виступити Богдана Бенюка, до прикладу, з виставою „ Швейк” обійшлось би охочому у 25 тисяч гривень, „Біла ворона” – 27 тисяч гривень, „Про мишей і людей” – 22 тисячі гривень.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ