Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ростислав Новоженець відмовився балотуватися на міського голову на користь Олекси Гудими, але в знак протесту проти зняття з реєстрації кандидатів від УРП «Собор» до Львівської міськради

Голова Яворівської РДА Ростислав Новоженець зняв свою кандидатуру з виборів міського голови Львова — повідомив «Гал-info» голова Львівської міської територіально-виборчої комісії Олег Щербаков. 
Як пояснив «Гал-info» сам Ростислав Новоженець, він відмовився від кандидування на голову міста в знак протесту проти того, що 21 березня Апеляційний суд Львова виніс рішення про зняття з реєстрації кандидатів до Львівської міської ради від УРП «Собор» через незрозумілу ситуацію в центральному керівництві партії.
«Я не можу йти на міського голову, якщо зі мною не буде команди моїх однодумців, адже попри те, що я пішов на вибори самовисуванцем,  рішення делегувати мене на вибори було прийнято на конференції ЛМО УРП «Собор», — зазначив Ростислав Новоженець.
За словами голови Яворівської РДА, своїх виборців він закликає голосувати на виборах міського голови за Олексу Гудиму.
«Мій вибір зупинився саме на Гудимі через те, що ідеологія Українського Народного Блоку Костенка-Плюща, який він представляє, дуже близька до ідеології УРП «Собор», — говорить Ростислав Новоженець.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ