Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розбився Boeing 737, що прямував з Ефіопії до Кенії: усі люди, що перебували на борту - загибли

Літак Ethiopian Airlines, що летів до столиці Кенії Найробі, розбився. На борту, за даними авіакомпанії, були 149 пасажирів та вісім членів екіпажу. Про це повідомляє ВВС Україна.

За повідомленням авіакомпанії, ніхто не вижив. Там також уточнили, що в літаку були представники 33 національностей.

Речник компанії заявив, що катастрофа сталася о 8-44 недільного ранку, невдовзі після зльоту літака із столиці Ефіопії Аддис-Абеби.

Проте першим про падіння літака повідомив прем'єр-міністр Ефіопії у своєму Twitter, висловивши співчуття родинам загиблих.

У заяві Ethiopian Airlines, що з'явилася пізніше, йдеться, що пошукові роботи на місці падіння літака поблизу міста Бішофту вже відбуваються.

Про причини аварії поки що не повідомляють.

"Співробітники Ethiopian Airlines будуть надіслані на місце інциденту і нададуть рятувальним службам усю можливу допомогу", - йдеться у заяві авіакомпанії.

Ethiopian Airlines літають до багатьох напрямків в Африці, що робить цю компанію популярною на континенті, де більшість авіакомпаній здійснюють лише рейси до країн поза межами Африки.

Компанія має непогану репутацію щодо безпеки, хоча у 2010 році літак Ethiopian Airlines впав у Середземне море невдовзі після вильоту із Бейрута. Тоді на борту літака загинули 90 людей.

ВВС Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ