Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розгляд апеляції у справі Павличенків перенесено

Апеляційний суд Києва знову переніс розгляд апеляції Дмитра та Сергія Павличенків, яких засудили до довічного терміну ув'язнення і до 13 років в'язниці відповідно, повідомив суддя Олександр Дзюба.

Зокрема, наступне засідання заплановане на 31 січня на 10:30. На цьому засіданні було проведено допит Дмитра Павличенка у справі про вбивство судді Шевченківського районного суду Києва Сергія Зубкова.

Як повідомлялося, Дмитро Павличенко, засуджений у справі про вбивство вбивстві київського судді Сергія Зубкова, під час розгляду апеляції на вирок відмовився відповідати на запитання представників держобвинувачення.

21 березня 2011року був убитий суддя Шевченківського районного суду міста Києва Сергій Зубков. За підозрою у скоєнні цього злочину затримані Дмитро Павличенко та його син Сергій, однак вони не визнали своєї провини.

2 жовтня 2012 року Голосіївський районний суд міста Києва прийняв вирок, згідно з яким Дмитро Павличенко засуджений до довічного ув'язнення, а його син Сергій - до 13 років позбавлення волі.

Після цього незгодні з вироком футбольні фанати і пересічні громадяни почали проводити заходи на захист сім'ї Павличенків. Акції на підтримку Павличенків відбулися в різних містах України,а також за її межами.

Кореспондент

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ