Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

«Рожевий і ще раз рожевий» - Христина Лукащук презентує книгу про «взаємоузгодженість чоловічого та жіночого начала»

У четвер, 26 листопада, у Львові у книгарні «Є» відбудеться зустріч читачів із молодою львівською письменницею Христиною Лукащук, авторкою кількох прозових книг, найновіша з яких – жіночий роман «Рожевий і ще раз рожевий»

 

 

«Рожевий і ще раз рожевий» - це друга прозова книга авторки. За цей твір Христина Лукащук отримала відзнаку від Всеукраїнського літературного конкурсу «Коронація слова». Попередня книга Христини Лукащук вийшла друком 2006 року, це було видання «образків життя» - «Негламур».

Нова повість Христини Лукащук «Рожевий і ще раз рожевий» подає образ жінки не лише як об’єкт еротичного зацікавлення, а розкриває гамму відчуттів, світ чуттєвості, задоволення. Відверті рядки свідчать про те, що авторка відкриває на сторінках книги свою жіночу мудрість та багатий життєвий досвід. Як зазначає сама Христина Лукащук, повість є сповіддю щасливої жінки - відвертою, інтимною, доволі оголеною. В основі концепції твору – історія кохання, висвітлена у певному ракурсі: авторка прагне передати внутрішній світ обох героїв, їх суть і сутність. Чоловічі і жіночі стосунки тут є такими, якими сотворив їх Бог. Головна сюжетна лінія – взаємоузгодженість чоловічого та жіночого начала, суцільна безперервність, коли одне не може існувати без іншого: жінка без чоловіка, життя без смерті.

Довідка.

Христина Лукащук народилась 1972 року у Львові. Навчалась у Львівському училищі прикладного мистецтва ім. І. Труша - спеціальність художня кераміка. Закінчила Львівський державний аграрний університет за спеціальністю «Архітектура будівель і споруд». Працювала у сфері архітектури. Була директором ЛКП «Місторемпроект». 2000-2006 рр. брала участь у виставках декоративно прикладного мистецтва. 2001 р. - персональна виставка живопису на склі «Великодня» у Львівському музеї етнографії. Друкувалась у часописі «Дзвін» (поезія). Світ побачили такі книжки авторки: «Без  назви…» (поезія), «Негламур» (образки з життя), «Ванільне небо» (образки з життя), «Стриптиз» (поезії), «Рожевий  і ще раз рожевий». Христина Лукащук - лауреат конкурсу романів, кіносценарію та п'єс «КОРОНАЦІЯ СЛОВА - 2008».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ