Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рожнятовський: Партії дали членам „Нової Галичини” волю в голосуванні за майнові чи земельні питання

Фракції „Нашої України”, УНП і „Пори” надали волю в голосуванні за земельні чи майнові питання своїм однопартійцям, які увійшли до міжфракційного об’єднання „Нова Галичина”.
Про це повідомив депутат ЛОР Андрій Рожнятовський на сьогоднішній прес-конференції у Львові.
„Наскільки мені відомо, в „Нашій Україні” існує вільний режим голосування щодо майнових і земельних питань, – сказав Рожнятовський. – Також і члени УНП, і я, як член загальноукраїнської політради партії „Пора”, вважаємо, що депутати мають повне право голосувати по майнових питання у вільному режимі”.
За твердженням Рожнятовського, інша ситуація існує в випадку прийняття політичних заяв. „Тоді рішення фракції є обов’язковим, – каже Рожнятовський. – Згідно з положенням про діяльність фракцій, якщо на фракції прийнято дві третини голосів, це є обов’язковим до виконання”.
За словами депутата, майнові питання слід віднести до компетенції „особистої відповідальності й совісті тих, хто голосує”. „Я переконаний, що більшість фракції не давали санкцію забирати майно в людей, прикриваючись роздержавленням чи приватизацією, – вважає Рожнятовський. – Крім того, ніхто не брав ані в Юлії Володимирівни, ані у Віктора Андрійовича санкцію, як забирати народне майно по тій чи іншій схемі”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ