Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розмахували ножами: у Львові між трьома чоловіками виник конфлікт

Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
Фото: патрульна поліція Львівської області
1/2
Як повідомили 9 червня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, патрульні надали домедичну допомогу двом потерпілим внаслідок конфлікту

Вчора велопатруль та екіпаж 4 батальйону отримали виклик на вулицю Сербську де відбувалася бійка між трьома особами. Зі слів очевидців, вони розмахували ножами.

Як з'ясувалося на місці, кожен з учасників отримав тілесні ушкодження. Один із них лежав із ножовим пораненням в ділянці бедра. Біля нього стояли вже працівники Муніципальної варти.

Патрульний 4 батальйону Роман Хамардюк надав домедичну допомогу чоловікові затиснувши джгутом ногу, відтак, зупинив кровотечу.

Тим часом велопатруль вирушив наздоганяти ще двох учасників. Одного із них з незначним пораненням правої ноги виявили на вулиці Братів Рогатинців. 35-річний мешканець Жовківського району відмовився від госпіталізації.

Третього наздогнали на вулиці Староєврейській і він йшов в напрямку вулиці Підвальної і мав ознаки сильного алкогольного сп'яніння.

У 47-річного львів'янина, було проникаюче поранення поперека. Він втрачав кров. Велопатрульний Юрій Садига не гаючи часу почав надавати йому допомогу. Він зафіксував чоловіка і затиснув отвір та зупинив кровотечу. Медики госпіталізували потерпілого.

Обставини конфлікту з'ясовують слідчі.

Дякуємо колегам за службу!

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ