Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочала роботу комісія з інвентаризації майна Львівської обласної лікарні відновного лікування

Розпочала роботу комісія з інвентаризації майна Комунальної Львівської обласної лікарні відновного лікування, створена відповідним розпорядженням голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника, – про це «Гал-іnfo» повідомила прес-служба Львівської обласної ради.
До складу комісії з інвентаризації майна увійшли начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Юрій Чабан, працівники Комунальної Львівської обласної лікарні відновного лікування, голова постійної комісії з питань комунального майна та приватизації Львівської обласної ради Юрій Моравецький, голова постійної комісії з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту Львівської обласної ради Олександр Лемішко, начальник відділу Головного управління охорони здоров’я Львівської обласної державної адміністрації В.Верес та ін. У роботі комісії також бере участь державний виконавець Відділу державної виконавчої служби Шевченківського району м. Львова В.Сіщук.
Комісії доручено провести інвентаризацію майна Комунальної Львівської обласної лікарні відновного лікування та подати акт інвентаризації голові Львівської обласної ради до 15 січня 2007 року.
Нагадаємо, конфлікт довкола лікарні відновного лікування триває майже рік. Вимоги, які ставить колектив лікарні відновного лікування до обласного управлінням охорони здоров’я, до ЛОДА, до обласної ради: припинити процес ліквідації Львівської комунальної обласної лікарні відновного лікування, як першої  такої лікарні у Львові та єдиної мережі закладів відновної медицини на Львівщині; повернути безпідставно відібране у лікарні приміщення на вул. Короленка, 9, у якому заклад перебував упродовж 60 років; звільнити з посади головного лікаря Ярослава Шевчука, який став співучасником та виконавцем афери з позбавленням лікарні приміщення на Короленка; провести службове розслідування і покарати винних у незаконному відчуженні будівлі на вул. Короленка, 9; видати представнику профспілкової організації лікарні ухвалу апеляційного суду від 30 листопада 2006 року для можливості її подальшого оскарження у вищих судових інстанціях.
А 9 січня  за  сприяння  головного лікаря Львівської обласної лікарні  відновного  лікування  в  Брюховичах Ярослава Шевчука, представниками власника приміщення та судовиконавцями було зайняте приміщення  лікарні. Акція  відбувалася  за  відсутності  персоналу лікарні, оскільки на період  святкових днів пацієнтів було виписано, а колектив відправлено на канікули. Між працівниками та судовиконавцями виник конфлікт.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ