Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Розпочався новий політичний проект відновлення рейтингу Президента – Олесь Доній

«Зараз розпочався новий політичний проект відновлення рейтингу Президента, який обговорюється вже кілька місяців. Щоправда, і досі не прийняте рішення, чи відновленню цього рейтингу сприятиме новий політичний проект, чи на це працюватиме оновлення «Нашої України», – про це в коментарі «Гал-info» повідомив директор Центру політичних досліджень Олесь Доній.
 «Сьогодні Президент сподівається, що, піднявши авторитет своєї партії, він підніме і власний авторитет, який доволі давно підупав. І обрання Віктора Балоги головою Ради НСНУ виглядає як тимчасовий, проміжний етап. Насамперед тому, що Балога не є публічним політиком. Крім того, «Наша Україна» має занадто негативний імідж, пов‘язаний із тим, що ця партія, яка творилась згори, кишить компромісними персонажами. Я гадаю, що через кілька місяців будуть спроби залучити до складу Ради НСНУ більш популярного лідера, хоча такий варіант є мало перспективним. Або ж Ющенко буде педалювати створення нового міжпартійного об‘єднання, в яке могла би увійти «Наша Україна», – зазначає Олесь Доній.
 Відповідаючи на запитання, чи, покращивши свій рейтинг, Віктор Ющенко може ініціювати позачергові парламентські вибори, Доній сказав: «Я не бачу реальних перспектив для парламентських перевиборів. До того ж політичні партії ще не пройшли процес демократизації і усунення впливу з боку фінансових структур. Це означає, що якби зараз відбулися перевибори, то не залежно від того, які партії на них би перемогли,  покращення ситуації в уряді не відбулося би».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ