Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочався прийом заяв для участі в установчих зборах Громадської ради при Мінветеранів

З 8 до 28 січня триватиме приймання заяв задля участі в установчих зборах Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів України.Про це повідомили у прес-службі Мінветеранів.

Подавати документи необхідно в електронній та друкованій формі.

Просимо всіх відповідально поставитися до процесу подання документів та бути активними на всіх етапах формування Громради.

Про те, які саме треба подавати документи і як правильно це робити, детально прописано на офіційному сайті Мінветеранів.  

Самі установчі збори Громадської ради при Мінветеранів відбудуться 28 лютого о 10:00 в Києві, в Центральному будинку офіцерів Збройних Сил України. Під час цих зборів, окрім інших питань, буде визначений кількісний склад Громради. А от хто до нього ввійде, оберуть безпосередньо громадяни України, віддавши свій голос у відкритому Інтернет-голосуванні за того чи іншого кандидата.

Подати заяву і стати учасником установчих зборів Громадської ради при Міністерстві у справах ветеранів можуть представники інститутів громадянського суспільства. А саме представники громадських об’єднань, релігійних, благодійних організацій, творчих спілок, професійних спілок та їх об’єднань, асоціацій, організацій роботодавців та їх об’єднань, недержавних засобів масової інформації, які зареєстровані у встановленому порядку і провадять діяльність на території України у сфері, що пов’язана з діяльністю Мінветеранів, та в статуті (положенні) яких визначені відповідні цілі й завдання діяльності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ