Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Розпочався українсько-польський ворк-шоп «Збереження та розвиток традиційного середовища Львова»

Сьогодні, 16 березня, у Львові розпочався 2-денний українсько-польський ворк-шоп «Збереження та розвиток традиційного середовища Львова». Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Основне завдання ворк-шопу – збір ідей молодих неупереджених архітекторів з облаштування площ і територій з поєднанням необхідної забудови.

У ньому беруть участь студенти та професори НУ «Львівська політехніка» та Політехніки Білостока (Польща). «Ці вузи мають угоду про співпрацю. З польської сторони до ворк-шопу залучені 33 студенти та 5 професорів, з кафедри містобудування Львівської політехніки – 15 студентів та 5 викладачів. Вони займатимуться проектуванням громадських просторів Княжого Підзамча.

Учасники розділяться на 7 груп і працюватимуть над проектування 7 територій. Серед них пр.Чорновола, пл.Старий Ринок, пл.Св.Теодора, вул. Кн.Льва та інші. В результаті буде виготовлено від 7 до 14 проектів. Вони будуть виготовлені до червня,експонуватимуться у обох вузах»,– розповів начальник управління архітектури ЛМР Юрій Криворучко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ