Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Розширена коаліція поновила на посаді прем’єр-міністра Юрія Єханурова, бо «до смерті боїться розпуску парламенту», — Степан Курпіль

Розширена коаліція поновила на посаді прем’єр-міністра Юрія Єханурова, бо «до смерті боїться розпуску парламенту», — переконаний народний депутат, член блоку Юлії Тимошенко Степан Курпіль, про це він заявив «Гал-info».

 «Я вважаю, що розгляд такого питання — це просто цирк у Верховній Раді, за яким криється серйозне побоювання більшості перспективи призначення дострокових виборів. Скасуванням постанови про відставку Кабміну антикризова коаліція просто хотіла забрати у Президента підстави для розпуску Верховної Ради, їх переповнює страх. Уряд Єханурова склав свої повноваження перед новою ВР і не може бути поновленим», — зазначив Степан Курпіль.
 За словами нардепа, останнє слово все одно залишається за Президентом, і він й надалі має всі правові підстави розпустити Верховну Раду. БЮТ же у цій ситуації своєї позиції не змінюватиме й надалі вважаючи, що найкращий варіант за умов, які склалися, — це дострокові вибори.
 Нагадаємо, сьогодні, 25 липня, Верховна Рада скасувала постанову від 10 січня 2006 року про відставку уряду Єханурова. „За” проголосували 239 депутатів більшості, а також по 2 народні обранці від БЮТ та «Нашої України».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ