Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Розвідка: Росіяни в Новоазовську зґвалтували жінку й пограбували її дім

Російські бійці в окупованому бойовиками Новоазовську Донецької області зґвалтували жінку, увірвавшись до її оселі й пограбувавши помешкання сім'ї. Такі дані українських розвідників повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на щоденному брифінгу 6 січня.

Російські бійці в окупованому бойовиками Новоазовську Донецької області зґвалтували жінку, увірвавшись до її оселі й пограбувавши помешкання сім'ї. Такі дані українських розвідників повідомив речник Міністерства оборони з питань АТО Олександр Мотузяник на щоденному брифінгу 6 січня.

"За інформацією Військової розвідки, 5 січня російські військовослужбовці увірвалися до оселі місцевої сім'ї в Новоазовську, зґвалтували жінку й пограбували помешкання", – заявив він.

"Такі кричущі порушення прав людини відбуваються впродовж усієї російської агресії на сході (України) і особливо почастішали саме зараз через надмірне вживання алкоголю і погіршення дисципліни серед російських військовослужбовців і бойовиків", – додав Мотузяник.

"Про брак дисципліни і мотивації вести війни проти України свідчить і інформація Розвідки про те, що багато російських військових намагаються симулювати захворювання та уникати відрядження на східну Україну в рамках ротації російсько-окупаційних військо в зимово-весняний період 2017 року", – сказав також він.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ