Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рудяк закликав Львівщину не блокувати роботу установ, бо від цього нема користі

Начальник Головного управління МВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк закликав «не блокувати роботу установ, комунальних підприємств та інших закладів, оскільки користі від цього немає». Про це повідомили в ГУ МВС України у Львівській області.

Подаємо текст звернення:

«Шановні краяни! Хочу вкотре звернутися до кожного з вас із закликом проявити мудрість, витримку,  зберігати спокій і не порушувати закон. Не піддаватися на провокації і спільними зусиллями забезпечувати порядок та життєдіяльність у місті Львові та в населених пунктах області.

Від працівників міліції вимагаю діяти виключно в рамках Закону. Одночасно закликаю організаторів мирних зібрань, політичних лідерів, депутатів усвідомити також і свою міру відповідальності за неухильне дотримання законів України.

Ми разом із вами не повинні допустити будь-яких приводів до агресії та порушення вимог чинного законодавства.Тому ми виступили з ініціативою створення у Львові спільних народних дружин, до складу яких увійдуть громадські активісти та працівники міліції, які будуть пильнувати за дотриманням громадського порядку, виявляти та затримувати провокаторів.

Головне, для всіх нас, спільними зусиллями  забезпечити нормальну життєдіяльність міста. Для цього всі установи, в тому числі і державні, повинні працювати в нормальному режимі.Закликаю вас не блокувати роботу установ, комунальних підприємств та інших закладів, оскільки користі від цього немає. 

Будьте свідомими і не піддавайтеся на провокації.  Впевнений, що тільки спільними зусиллями ми і надалі забезпечимо громадський порядок в регіоні, безпеку людей та дотримання всіх прав та свобод громадян». 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ