Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рух не виключає, що зніме своїх кандидатів на користь інших патріотичних сил

Сьогодні, 3 січня, під час прес-конференції голова ЛКО НРУ Андрій Корнат не заперечив зняття своїх кандидатів на довиборах до Львівської обласної ради на користь іншої національно-патріотичної партії, яка висуватиме своїх претендентів в цих же округах.

«Я не можу сказати, що це неможливо», – зазначив він. Але, за його словами, сам факт зняття кандидата на користь іншого треба донести до виборця, а це буде дуже складно, зважаючи на те, що виборча кампанія дуже коротка.

Нагадаємо, на проміжні вибори до Львівської обласної радиНРУ висуватиме 5-ох кандидатів –Лідія Бойчишин (Львівський виборчий округ №2), Роман Кушніренко (Бродівський округ №19), Іван Шеремета (Бродівський округ №20), Василь Кухар (Городоцький округ №24 ), Мирослав Кропивницький (Яворівський округ №58). Варто додати, що відбулося узгодження кандидатів на проміжних виборах до місцевих рад із партнерами по опозиції. Таким чином, "Свобода"висунула свої кандидатів тільки у 4 округах, "Фронт змін" – у жодному, "Батьківщина" – у двох, "УДАР" – в одному. 

На питання про те, яким чином НРУ боротиметься з конкурентами, Андрій Корнат відповів: «Звісно, всі звикли, що НРУ постійно бореться. Але ми насамперед боремось з антинаціональними та антидержавними проявами. А коли йдеться про довибори до Львівської обласної ради, хочу сказати, що наше товариство не йде боротися, наше товариство йде розмовляти, переконувати та доводити позицію громади в обласній раді».

Андрій Корнат додав, що боротьба партії включатиме передовсім боротьбу за ідеї, принципи, ідеали та громаду.

За його словами, ця виборча кампанія станеморальним, авторитетним та романтичним взірцем: «Не можемо ми прийти в хату до людей з чисто політичними гаслами, ми будемо враховувати дух Різдва».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ