Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рух трамваю по Личаківській відновлено

Вчора, 19 липня, відновлено рух другого трамвайного маршруту вулицею Личаківською. Працівники «Львівелектротранс» вклалися з монтажем колії та контактно-кабельної мережі у максимально стислі терміни, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.
«Обсяги робіт по вулиці Личаківській були досить великі, – говорить заступник директора підприємства з руху Олег Білокурий. – За доброї погоди планувалося закінчити монтаж за два тижні. Однак працівники служби колії дуже чітко спланували роботу, і, працюючи у дві зміни весь світловий день, впорались із завданням достроково. Монтаж колії закінчили в суботу близько 15.00, після чого працівники служби енергогосподарства підприємства взялися за монтаж мережі». 

 

Однак, не обійшлося без проблем. Поки колія перебувала у розібраному стані і працівники ЛМКП «Львівводоканал» виконували каналізаційні роботи, на ділянці вулиці Пасічної автомобіль, зачепивши розтяжку, пошкодив контактну мережу. За першим разом відцентрувати кільце не вдалося. Виявлений після пробного пуску вагонів недолік працівники служби енергогосподарства оперативно усунули. І в неділю по вулиці Личаківській рух був відновлений повністю.

 

Нагадаємо, що 7 липня по вул. Личаківській, 146, що у Львові, в місці приєднання дренажної каналізації частини парку «Погулянка» до загальноплавного колектору стався провал ґрунту та руйнування колектору. Внаслідок провалу було тимчасово призупинено рух трамваю №2. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ