Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рух вимагатиме звіту Садового щодо транспортної системи Львова

Фракція Народного Руху України на наступній сесії Львівської обласної ради вимагатиме звіту від міського голови Львова Андрія Садового щодо нової нефахової схеми руху маршрутних транспортних засобів, повідомила прес-служба ЛКО НРУ.

На думку НРУ, міський голова несе особисту відповідальність за всі незручності, які відчули львів'яни від 1 січня. Андрій Садовий анонсував нову транспортну систему, як оптимізацію маршрутів, а натомість вона виявилась справжнім жахом для мешканців та гостей міста.

«На найважливіших напрямах руху залишено лише один маршрут, а натомість багато зручних та звичних для львів'ян маршрутів просто зникли. Відсутність жодної логіки в новій транспортній системі міста привела до того, що львів'яни змушені витрачати значно більше часу та грошей для доїзду до потрібної вулиці. На маршрутахз'явилось лише кілька нових великих містких автобусів, а натомість продовжують курсувати старі. Відсутній інформаційний супровід змін схеми руху.

Абсолютна більшість львів'ян не сприймає та виступає проти нової схему руху транспортних засобів.

Саме тому фракція Народного Руху України вимагатиме від Андрія Садового довести на сесії обласної ради фаховість розробників нової схеми руху, фаховість міських органів виконавчої влади, які затверджували цю схему, доцільність виділених коштів на її розробку, а також розглянути можливості повернення до старої схеми руху чи справжньої оптимізації та вдосконалення нової», – йдетьсяповідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ