Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Руху потрібно проводити власну національно-демократичну політику

«Поки що питання святкування чи участі у святкуванні Помаранчевої революції центральним проводом Руху не обговорювалось. Звичайно, ця подія залишиться в новітній історії України, але, оглянувшись назад, нам потрібно критично оцінити ситуацію, потрібно дати жорстку оцінку тим двом рокам, які минули», – сказав у коментарі “Гал-info” народний депутат України, член фракції «Наша Україна» Степан Давимука.

 «Якщо будуть відбуватись якісь святкування річниці Помаранчевої революції, то Рух візьме у цьому участь. Але перш за все ми повинні на це все, що відбулося, подивитись критично», – наголосив Давимука.
 Натомість Ярослав Кендзьор вважає, що святкування другої річниці Помаранчевої революції є індивідуальною справою кожного представника Руху: «Ніяких планових святкувань з нашого боку не буде. Звичайно, Помаранчева революція є важливою сторінкою в історії України, але ті керманичі, які керували помаранчевим табором привели нас до політичного занепаду – маю на увазі лідерів «Нашої України». Рух зараз виробить чітку позицію всередині блоку «Наша Україна» і проводитиме власну виважену політику, оскільки на голос представників Руху не зважають, а це призвело ви самі бачите до чого». 
   Варто нагадати, що сьогоднішнього дня два роки тому на Хрещатику з’явились перші намети  учасників Помаранчевої революції.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ