Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Руслана та Святослав Вакарчук долучаться до Різдвяного книжкового ярмарку в Києві

З 18-го до 22 грудня в Українському домі у Києві відбудеться Різдвяний книжковий ярмарок – це вже третя виставка, яку ГО «Форум видавців» проводить у Києві – повідомили „Гал-іnfо” у ГО „Форум видавців”.
Прикметною рисою різдвяного ярмарку буде велика кількість розваг та участь у ньому музичних зірок, які відгукнулися на заклик президента Форуму видавців Олександри Коваль взяти участь у програмі популяризації читання „Книгоманія”.
У програмі Ярмарку – благодійна акція “Подаруй дитині книжку!” за підтримки Святослава Вакарчука (зібрані книжки буде передано в інтернати та дитячі будинки; усього за час акції, яка тривала під час Першого дитячого благодійного ярмарку та Форуму видавців, зібрано 40 тисяч книжок); виставки дитячих малюнків – учасників конкурсу «Моя тепла Україна» (голова журі Руслана Лижичко – спеціальний гість ярмарку); автограф-сесії з модними письменниками та артистами; презентація гігантської абетки від «А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГИ»; вистави шкільних театрів та інсценізації казок; та багато іншого.
Організатори Різдвяного книжкового ярмарку – Форум видавців, Український дім. Захід відбудеться за підтримки Головного управління освіти і науки КМДА, Національної бібліотеки України для дітей.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ