Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Надзвичайні події

Руйнування вежі монастиря в Підкамені розглянуть на президії Львівської облради

За дорученням голови Львівської обласної ради Олега Панькевича завтра, 8 лютого, на засіданні президії Львівської обласної ради буде заслухано інформацію представників Львівської обласної державної адміністрації стосовно виконання аварійних робіт на вежі монастиря у Підкамені - пам'ятці архітектури національного значення, повідомила прес-службюа Львівської облради.

Таке доручення дав Олег Панькевич сьогодні, 7 лютого, на нараді у Львівській обласній раді, присвяченій ситуації із проведенням аварійних та відновлювальних робіт на цій пам'ятці архітектури національного значення.

Учора, 6 лютого, у Підкамені, де від буревію постраждала вежа монастиря, побували голова постійної комісії з питань екології, природних ресурсів та рекреаціїЛьвівської обласної ради Ірина Сех та голова постійної комісії з питань культури, історико-культурної спадщини, духовного відродження та засобів масової інформаціїЛьвівської обласної ради Орест Шейка.

Нагадаємо, що ніч на 5 лютого внаслідок поривів сильного вітру сталося руйнування риштування на будівлі монастиря «Домініканів» в сел. Підкамінь Бродівського району (пам’ятка архітектури національного значення).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ