Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Ружицькому сподобався концерт в Опері, кількість поважних гостей, що прибули на святкування, а не сподобалася організація свята, робота працівників ДАІ та світлове шоу

Антону Ружицькому сподобалося відкриття святкування 750-річчя Львова в Оперному театрі, кількість поважних гостей, які прибули до нашого міста, але не сподобалася організація свята, робота працівників ДАІ та світлове шоу Герта Гофа, — зазначив «Гал-info» народний депутат України, член фракції ХДС.

 «Сама задумка такого величного святкування дуже хороша. До нашого міста прибуло багато поважних гостей, серед яких президенти трьох держав. Безумовно, така увага до Львова значно підняла авторитет міста у світі. Однак в організації святкування, на жаль, продумали не все. Міськрада не розраховувала на таку велику кількість гостей. Для людей не створили належних умов. Недопрацювали й працівники ДАІ, які допустили навіть приватні машини дуже близько до центру, а потім люди скаржилися, що їм потрощили автомобілі. Крім цього, на мою думку, світлове шоу, яке відбувалося біля Оперного, занадто розрекламували, з підняттям на хмарки Оперний театр, з картинками, а фактично нічого з цього не відбулося і це викликало велике розчарування людей», — наголосив Антон Ружицький.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ