Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Ружицький вважає, що БЮТівці займаються популізмом

Народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Антон Ружицький вважає заяви представників фракції БЮТу про майбутній розкол „Нашої України” та приєднання значної її частини до опозиції, створеної на основі БЮТу, популізмом.

 „Так, з початком нової сесії для фракції „Наша Україна” може настати непростий час. Але жодного розколу не буде і заяви такого змісту є просто популістськими та такими, що не відповідають дійсності”, – так прокоментував кореспонденту „Гал-info” заяву члена фракції БЮТу Дмитра Видріна про майбутній розкол фракції „Наша Україна” Антон Ружицький.
 Безпосередньо сам Антон Ружицький не має жодного наміру об’єднуватися з представниками БЮТу у міжфракційні опозиційні об’єднання.
„Зараз в „Нашій Україні” відбувається ряд дискусій щодо майбутньої парламентської коаліції. Навіть у самих депутатських групах, з яких і складається сама фракція, є противники і прибічники широкої коаліції. Але, як на мене, то рішення про входження чи не входження в майбутню коаліцію депутати прийматимуть самостійно, а це, своєю чергою, згладжує гостроту питання та дає змогу уникнути відвертих конфліктів”, – додає Антон Ружицький.   
 Як повідомляла „Українська Правда”, член фракції БЮТ Дмитро Видрін заявив, що незабаром слід очікувати розколу парламентської фракції „Наша Україна” та приєднання значної її частини до опозиційного міжфракційного об’єднання. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ