Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Рятувальники вчилися ліквідовувати НС на Добротвірській ТЕС

25 та 26 вересня на території Добротвірської теплоелектростанції Кам’янка-Бузького району Львівської області тривали тематичні навчання з ліквідації наслідків ймовірної аварії на Добротвірській ТЕС. Під час заходу відпрацьовувалися спільні дії аварійно-рятувальних підрозділів МНС України в Львівській області з аварійними службами теплоелектростанції та Кам’янка-Бузького району. Мета заходу також полягала в тому, щоб перевірити рівень організації роботи штабу з ліквідації НС і пересувного командного пункту начальника ГУ МНС України у Львівській області.
Завдання навчань – ліквідувати пожежу та надзвичайну ситуацію, що виникли внаслідок розливу нафтопродуктів, та уникнути загрози забруднення р. Західний Буг. Рятувальники також займалися пошуком та порятунком людей в осередку НС з наданням їм невідкладної медичної допомоги.
Участь у навчанні взяли голова комісії ТЕБ та НС Кам’янка-Бузького району, підрозділи Головного управління МНС України в Львівській області, рятувальне відділення 1-го АРЗ ОРС ЦЗ МНС України, Кам’янка-Бузький районний відділ УМВС України у Львівській області, медична служба Цивільного захисту (ЦЗ) Кам’янка-Бузького району, органи управління, сили та засоби Добротвірської ТЕС. Керував навчанням начальник Головного управління МНС України у Львівській області генерал-майор служби Цивільного захисту Сергій Дмитровський.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ