Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рибак підписав скандальні закони і відправив Януковичу

Ряд скандальних законів, які були прийняті Верховною Радою 16 січня, офіційно відправлені на підпис президенту України.

Згідно з інформацією законодавчої бази даних Верховної Ради, документи підписані спікером парламенту Володимиром Рибаком. У графі "останній етап проходження" значиться - " відправлені на підпис Президенту".

Зокрема, йдеться про скандальні закони "Про внесення змін до Закону України "Про судоустрій і статус суддів" та процесуальних законів про додаткові заходи захисту безпеки громадян" (N3879); "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відповідальності за адміністративні правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху, зафіксовані в автоматичному режимі"; "Про внесення змін до Кримінального процесуального кодексу України (щодо заочного кримінального провадження)"; "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо відповідальності за вчинення адміністративних правопорушень під час проведення футбольних матчів)".

Закон "Про Державний бюджет України на 2014 рік" станом на 12:30 спікером не підписаний.

Нагадаємо, вчора українські ЗМІ повідомили, що Янукович підписав п'ять законів, прийнятих Верховною Радою. За неофіційною інформацією, глава держави зокрема схвалив спрощення зняття депутатської недоторканності і заочне кримінальне провадження.

16 січня провладна більшість у Верховній Раді ухвалила низку законів без обговорення і без участі депутатів від опозиції, голосами членів фракцій Партії регіонів, КПУ, а також деяких позафракційних. За ці закони, крім держбюджету на 2014 рік, голосували відразу за основу і в цілому, і без електронної системи - підняттям рук.

ЛІГАБізнесІнформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ