Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Рибак: Жителі Донбасу мають пишатися, що країну очолює їхній земляк

Спікер Верховної ради України Володимир Рибак упевнений, що жителі Донбасу мають пишатися, що країну очолює їхній земляк. Про це спікер сказав сьогодні студентам Донбаської національної академії будівництва і архітектури (ДонНАБА) в Макіївці Донецької області.

"Нам потрібно пишатися, що представник Донбасу наш земляк сьогодні очолює 45 мільйонну країну - це Віктор Федорович Янукович", - сказав В. Рибак.

"У 2005 році прийшли нові керівники, вони дивилися на Донбас - я свідок цьому - вони говорили, що Донбас для України нічого не вартий, Донбас треба колючим дротом обнести. Вони забули, що Донбас 25 відсотків - але сьогодні дещо менше, є сьогодні проблеми на світовому ринку - внутрішнього валового продукту випускає. І цього ми ніколи не повинні забувати", - заявив В. Рибак.

Спікер зазначив, що коли В. Янукович став президентом, то запропонував програму модернізації країни, що охоплює два десятки напрямків, які потребують змін.

"Так далі наші люди, жителі України, жити не можуть ... Треба змінювати ситуацію", - сказав спікер ВРУ.

Він також зазначив, що Президент узяв на себе повноваження виконавчої влади. "Йому було б набагато простіше подивитися на попереднього президента і прем'єра. Там вони літаки крали одне в одного, проблеми створювали одне одному, а він відповідальність взяв на себе", - сказав В. Рибак.

Спікер ВРУ також заявив, що вперше за 20 років три гілки влади "не гризуться між собою, а вирішують проблеми країни". І при цьому В. Рибак висловив упевненість, що в 2015 році народ оцінить цю роботу.

Остров

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ