Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Ринок «Шувар» планує розвиватися в м'ясному та рибному напрямках

Гуртовий продуктовий ринок "Шувар" планує розвиватися в м'ясному та рибному напрямках. Про це сказав генеральний директор ТзОВ «Шувар» Роман Федишин на засіданні Львівського прес-клубу реформ на тему: «Підсумки Першої міжнародної конференції «Розвиток гуртових ринків сільськогосподарської продукції в Україні».
За його словами, на даний час проводиться будівництво павільйонів. Планується збудувати два павільйони – для м’яса та для риби. «Плануємо розвиватися не тільки в плодоовочевому напрямку, а й у м’ясному та рибному напрямку”, - зазначив він. 
 Як зауважує Роман Федишин, гуртовий ринок є невід’ємною частиною інфраструктури міста, тому місцевим органам державної влади органам місцевого самоврядування слід активізувати роботу зі створення сприятливих умов на місцевому рівні. Зокрема, потрібно на законодавчому рівні врегулювати діяльність гуртових ринків, відшкодування відсотків по кредитах
Для реалізації цього проекту потрібно залучити 20 млн євро.
ТОВ "Шувар", що є найбільшим плодоовочевим ринком України. Ринок працює з 1999 року 2001 рік, розпочато будівництво торгового комплексу "Шувар" на 600 робочих місць з готелем, відділеннями банків, побутовими та складськими приміщеннями. 
 У 2005 році ринок "Шувар"  збільшив продажі плодоовочевої продукції на 50%.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ