Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі намагається потрапити в Україну на "Інтерсіті", - онлайн

Міхеіл Саакашвілі намагається потрапити в Україну на "Інтерсіті", який затримали в Перемишлі, - онлайн.


Отже, як пише  ТСН, потяг “Інтерсіті”, на якому екс-глава Одеської ОДА Міхаіл Саакашвілі збирався в’їхати до України, затримався із відправленням до України.
Спершу по гучному зв’язку оголосили, що “від Національної поліції України надійшла інформація” про присутність на борту особи, яка не має права на в’їзд до України.
“Я подорожував багатьма країнами, але такої ситуації ніколи не бачив. Взяти весь поїзд у заручники, що вони хочуть на польскій території за рахунок заручнків розв’язати ситуацію. Це настільки у страху великі очі – вони не довіряють власним прикордонникам”, – прокоментував Саакашвілі журналістам ситуацію із затриманням поїзда.

Українські депутати прямують до начальника поїзда: збираються вимагати, щоб потяг рушив. “Це протизаконно… Вони мають нас відпустити… На жаль, Порошенко вирішив не пускати поїзд… З нами тут депутати Європарламенту , ми будемо звератися до органів, щоб українська сторона перестала порушувати український, польський чи будь-які міжнародні закони, і вони мають нас відпустити, люди мають встигнути додому, до своїх родин”, – наголосив Саакашвілі.

Пізніше машиніст оголосив, що потяг відправляється, але згодом потяг знову зупинили.
Євродепутат повідомив, що звернувся до польського МЗС і після цього було дозволено відправлення потяга. Міністр внутрішніх справ Польщі мав зв’язатися з главою МЗС України Павлом Клімкіним, але наразі невідомо, чи відбулася розмова між ними. 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ