Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Саакашвілі про ОІ: після такого провалу міністр спорту має піти у відставку

Результати української збіроної на Олімпійських Іграх в Ріо-де-Жанейро абсолютно не відображають величезний спортивний потенціал України і після такого провалу як мінімум міністр спорту повинен піти у відставку. Про це очільник Одеської ОДА Михеїл Саакашвілі написав у facebook.
ua.112.ua

"Катастрофічно погані результати України на Олімпіаді. Нас випередили Азербайджан, Казахстан, Угорщина, Куба, Кенія, Ямайка та інші країни набагато менші ніж Україна і за розміром, і за потенціалом. У Грузії, яка в десять разів менше, майже стільки ж медалей, скільки у України", - написав Саакшвілі.

Він висловив переконання, що результати наших спортсменів у Ріо абсолютно не відображають величезний спортивний потенціал України і, як наслідок, міністр спорту України Ігор Жданов має піти у відставку.

"Зазвичай після такого провалу як мінімум міністр спорту повинен піти у відставку. Я підозрюю, що в умовах договірняка, за яким був утворений уряд, цього не станеться", - додав Саакашвілі.

Як відомо, на Літніх Олімпійських іграх 2016 року в Ріо-де-Жанейро Україна посіла 31-е місце в загальнокомандному медальному заліку.

Українські спортсмени завоювали 11 медалей: 2 золотих, 5 срібних і 4 бронзових. Всього на Іграх Україну представляли 205 спортсменів в 27 видах спорту.

УП

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ