Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі розповів, кого хоче посадити

Головний корупціонер Одеси Геннадій Труханов і його банда контролюють всі потоки в Одесі, а також фінансують "ДНР"/"ЛНР" . Таку заяву він зробив у ефірі одного з українських телеканалів. Про це повідомив 24 канал.

"Головний корупціонер Одеси Геннадій Труханов і його банда (Олександр Ангерт і Олександр Жуков) однозначно є бандою ще з 90-х років – вбивці та ґвалтівники, які були засуджені за свої злочини. Зараз вони контролюють всі потоки в Одесі, в тому числі Євротермінал. Вони пов'язані з Третьяковим – російським олігархом, вони фінансують "ДНР"/"ЛНР" через Євротермінал, і це не мої слова – це лист СБУ, який я, як губернатор, отримав у лютому 2016 року... Такий же лист отримав президент, прем'єр, всі вони знають про це", – підкреслив політик.

Він також зауважив, що готовий "посадити всіх топ-менеджерів, а не лише Коломойського" та звинуватив "куратора військового сектора" Олега Гладковського в тому, що через нього в Україні "немає жодної нової ефективної моделі зброї".

Крім того, Саакашвілі заявив, що не буде домагатися імпічменту президента.

"На цьому етапі ми повинні домогтися від президента підписання рішення про дострокові вибори у ВР, змінити уряд і привести до влади нових людей", – підсумував колишній губернатор Одещини.

24tv.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ