Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Саакашвілі їде до Києва - за паспортом

Екс-президент Грузії і колишній голова Одеської ОДА Міхеіл Саакашвілі досі перебуває у Львові. Журналісти зустріли його у кав’ярні у центрі міста. За словами Міхеіла Саакашвілі, сьогодні або завтра він із своєю командою поїде до Києва, - повідомив кореспондент Гал-інфо.
Гал-інфо

Як зазначив екс-президент Грузії, опісля він із командою збираються навідатись до Чернівців та Івано-Франківська, оскільки там їх вже чекають люди.

"Далі буде Харків, Дніпро, Одеса та Київ. Але мені спершу треба поїхати додому (до Києва), взяти речі і трохи відпочити. А далі за роботу, бо скільки можна кататись по світу без паспорту і документів", - сказав Міхеіл Саакашвілі.

Також він відзначив, що нині в нього немає паспорта, бо він, за його словами, у кабінеті Петра Олексійовича (Порошенка), відтак він повинен їхати тільки  машиною, бо на літак не зможе купити квиток.

"Але це краще, бо я спілкуватимусь із більшою кількістю людей. Усе це на користь нашому демократичному руху і нашій справі. Щоб нарешті в країні навели лад і порядок", - наголосив колишній голова Одеської ОДА.

На запитання журналістів, де нині перебуває його родина, Міхеіл Саакашвілі відповів, що і син, і дружина у Грузії, однак дружина скоро повернеться до Києва.

"Ми вже звикли до таких ситуацій. Головне зараз, щоб наші справи рухались у правильному напрямку.  А Порошенко дуже соромить країну, мені за це соромно.

Ми усі маємо захищати зараз Україну, бо країна під загрозою. В нас є ворог, тому нема часу займатись дурницями. Нехай СБУ, Прикордонна служба займаються ворогом, а не мною, людиною, яка хоче займатись рутинними політичними справами. Яку я для них несу загрозу? В країні бардак, все робиться навпаки і треба навести порядок", - зазначив екс-президент Грузії.

Також він зазначив, що 18 вересня навідається до Мостиського суду у Львівській області.

Нагадаємо, сьогодні, 12 вересня, до готелю "Леополіс", де у цей час проживає у Львові Міхеіл Саакашвілі, прибув прикордонний наряд для того, щоб вже вдруге повідомити йому про факт незаконного перетину кордону, підписати протокол про незаконний перетин кордону та вручити необхідні процесуальні документи. Відтак, як вже повідомляло Гал-інфо, Саакашвілі таки підписав протокол про адмінпорушення із зауваженнями. 

Додамо, 10 вересня Міхеіл Саакашвілі "прорвався" через україно-польський кордон. 

Нагадаємо, українське громадянство Саакашвілі надав своїм указом Президент України Петро Порошенко наприкінці травня 2015 року.  Позбавили громадянства України Саакашвілі наприкінці липня, коли він був за межами України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ