Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садового дивує, чому депутати лобіюють продавця алкоголю

Садового дивує лобіювання депутатами конкретної фірми, яка продає алкоголь. Про це сьогодні, 2 березня, заявив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Є публічні заявив, що ми проти продажу алкоголю в МАфах. Нехай депутати в своїх партійних середовищах визначаються і тримають чітку лінію. То вини підтримують заборону продажу алкоголю в МАфах, а тут вони за «Генделик» виступають», - наголосив мер.

Нагадаємо, як повідомило ІА «Гал-інфо», вчора, 1 березня, під час сесії депутати Львівської міської ради, розглядаючи ухвалу про продовження дозволів для власників МАФів, спіткнулися об приватне підприємство «Генделик».

Під час обговорення цього питання депутат Ірина Шалаковська запропонувала внести до переліку МАФів, яким продовжують дозволи, ПП «Генделик».

Міський голова Андрій Садовий наголосив, що депутати суперечать своїй же антиалкогольній ухвалі, і неприпустимо з голосу вносити такі пропозиції.

Андрій Садовий емоційно заявив, що депутати сприяють споюванню людей, і що після прийняття антиалкогольної ухвали це виглядає негарно. «Ви за алкоголь», – сказав він. «Я проти алкоголю, але за «Генделик», – заявила Шалаковська.

Оголосили ще одну перерву. Зрештою, після перерви депутати дійшли висновку, що питання треба перенести. Депутат Махніцький запропонував перенести питання і прийняти протокольне доручення виконавчим органам влади щодо незастосування штрафних санкцій проти МАФів, які є в проекті рішення, та заборонити їх демонтовуати, поки питання не буде розглянуте на сесії.

За пропозицію проголосували 57 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ