Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садового звинуватили у тому, щоб він використовує адмінресурс проти перевізника, який підтримав Кошулинського

Андрій Садовий підключив перед виборами увесь адміністративний ресурс. Зокрема сьогодні, 11 листопада, без попередження представники обласного управління Державної фіскальної служби почали перевірку фірми-перевізника «Успіх БМ». Про це повідомили представники «Успіх БМ».

Працівники фірми називають це політичною розправою, адже нещодавно львівські водії відкрито підтримали опонента Андрія Садового – Руслана Кошулинського.

«Наразі відомо, що обласна податкова перевіряє транспортні засоби. З яких причин перевіряють – невідомо, і чому саме зараз – теж не знаємо. Як бачимо, Андрія Івановича нічого не спиняє, аби втримати мерське крісло», - зазначають у фірмі «Успіх БМ».

Нагадаємо, раніше Львівська міська рада намагалася протиправно розірвати договір з «Успіх БМ». У такий спосіб мер не лише хотів монополізувати транспорту галузь під свої комунальні підприємства. Судові перипетії між приватними перевізниками та міською владою тривали кілька років поспіль. І от нещодавно ще один суд, цього разу Вищий адміністративний суд у Києві, постановив, що дії Львівської міської ради стосовно розривання угод з фірмою-перевізником «Успіх БМ» незаконні та протиправні.

Гал-інфо звернулось до ГУ ДФС у Львівській області з проханням надати коментар з цього приводу. Податківці попросили надіслати письмовий запит. Також ми готові подати позицію міського голови Львова Андрія Садового. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ