Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садового звинуватили в несправедливому розподілі квартир

Щоб уникнути десятилітньої квартирної черги, достатньо бути «висококваліфікованим» працівником міськради та, вочевидь, мати особисту прихильність Садового. Такі висновки ВО «Свобода» робить на підставі надання житла начальнику управління охорони здоров’я міськради Володимиру Зубу, який щойно приїхавши до Львова з Чернігова, одразу ж отримав житло. Про це 27 березня 2012 року заявив секретар постійної депутатської комісії медицини, освіти і соціального захисту свободівець Андрій Рікота, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як повідомив депутат, у міськраді створили тимчасову контрольну комісію, яка вивчає стан охорони здоров’я у місті Львові. Вже під час першого засідання депутати отримали інформацію, що начальнику управління охорони здоров’я Львівської міської ради Володимиру Зубу міськрада фактично позачергово надала житло.

«Начальник управління охорони здоров’я департаменту гуманітарної політики ЛМР Володимир Зуб з 2007 року як черговик був у контрольному списку за місцем праці під високим номером83. Рішенням виконкому від 17 серпня цього ж року йому надано трикімнатну квартиру загальною площею 120,5 кв. метрів у новобудові на вулиці Зубрівській. Слід наголосити, що пан Зуб призначений на посаду  начальника управління22 червня 2006 р., і вже через рік роботи у Львові отримує квартиру», – повідомив Андрій Рікота.

Надання квартири панові Зубу є вибірковим та таким, що й далі поглиблює прірву між мешканцями та чиновниками, які вже втратили відчуття реальності та відповідальності, вважають у «Свободі».

«В той час, коли тисячі львівських медиків десятиліттями працюють у своєму рідному місті та залишаються без можливості отримати пільгове житло, приїжджа людина, пропрацювавши трохи більше року, отримує нову квартиру. Виникає закономірне питання: за які особливі досягнення перед містом цей чиновник отримує житло у Львові? Чи не чесніше перед львів’янами було б надати Зубу службове помешкання на час його роботи у нашому місті?Риторичним виглядає й питання, хто є власником цієї квартири зараз, і хто буде ним після того, коли пан Зуб не буде працівником Львівської міської ради», – додав Андрій Рікота.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ