Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Садовий чинить тиск на перевізника, співвласником якого є депутат-свободівець,- заява

Сьогодні, 18 січня, прес-служба Львівського осередку партії ВО «Свобода» поширила заяву про те, що фракція «Свободи» у Львівській міській раді не лобіює інтереси окремих перевізників.

«Зважаючи на інформаційну кампанію, яку розпочали підконтрольні міському голові ЗМІ, щодо причетності депутата Львівської міської ради Євгена Білінського до недобросовісного виконання тендерних умов на маршрутах, що обслуговує підприємство-перевізник «Фіакр-Львів», фракція Всеукраїнського об’єднання «Свобода» заявляє:

10 листопада на сесії Львівської міської ради депутати скасували рішення виконавчого комітету від 23.09.2011 №855 щодо положення про конкурс на перевізників і вимагали від виконкому належно провести процедуру ухвалення рішень щодо організації перевезень. За відповідне рішення проголосували всі депутати-свободівці, присутні у залі,Євген Білінський також. Це підтверджує, що свободівці жодним чином не лобіювали і не лобіюють інтереси будь-яких перевізників. Оскільки управління транспорту і зв’язку ЛМР не дослухалося до застережень депутатів і таки провели конкурс, маємо велику кількість нарікань львів’ян на роботу та недотримання умов тендерів перевізниками Львова. Вже сьогодні управління напрацювало понад 70 актів про порушення перевізниками умов тендеру, тому фракція «Свободи» вимагає негайно покарати перевізників та вжити заходів, аби недопустити виникнення подібних ситуацій. Проте, якщо до кінця тижня ми не побачимо ніяких дій з боку управлінців до припинення порушень, вважатимемо поширену інформацію в підконтрольних міському голові ЗМІ піар-акцією проти депутата Львівської міської ради від ВО «Свобода» Євгена Білінського та фракції в цілому. Також дії команди Садового вважаємо тиском на саме підприємство, учасником якого є депутат-свободівець, через його політичну діяльність».

Довідка.

З присутніх у залі депутатів за скасування рішення виконкому проголосували: ВО «Свобода» – 53 депутати (2 відсутні); Народний рух України – 3 депутати; Україна Соборна – 3 депутати (1 відсутній).

Не підтримали згадане рішення усі інші фракції та позафракційні депутати у повному складі з присутніх у залі: Фронт змін, Партія регіонів, УДАР, Пора, Наша Україна, РХП, ПРП та міський голова Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ