Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий доручив розглянути доцільність перебування на посадах керівників десяти ЛКП

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив керівникам районних адміністрацій розглянути доцільність перебування на посадах керівників десяти ЛКП. Про це повідомляє офіційний сайт міськради.

Розглянувши інформацію управління житлово-комунального господарства про діяльність львівських комунальних підприємств житлового господарства та за результатами проведеного аналізу фінансово-господарської діяльності за 2005 рік і 1-й квартал 2006 року, у тому числі в частині виплати заробітної плати головам районних адміністрацій доручено розглянути доцільність перебування на займаних посадах наступних посадових осіб львівських комунальних підприємств житлового господарства:
директора ЛКП “Старий Львів“ Широна М.В.
директора ЛКП “Сокільницьке“ Помфюка С.П.
директора ЛКП “Замарстинів-400“ Мазура Л.М.
директора ЛКП “Добробут-401“ Малахівського М.І.
директора ЛКП “Підзамче-404“ Марутяка Б.Й.
директора ЛКП “Янів-405“ Дяка М.П.
директора ЛКП “Балатон-409“ Копитка С.І.
директора ЛКП “№ 505“ Кука Г.М.
головного інженера ЛКП “№ 500“ Гладій К.Г.
головного інженера ЛКП “№ 504“ Цюпака О.І.
До 1 липня 2006 року доповісти міському голові.
До 1 липня 2007 року доручено вжити дієвих заходів щодо забезпечення повного погашення заборгованості із виплати заробітної плати працівникам львівських комунальних підприємств житлового господарства.
Крім того, щотижнево проводитимуть аналіз роботи львівських комунальних підприємств житлового господарства в частині утримання прибудинкових територій у належному санітарному стані. Планується посилення трудової і виконавчої дисципліну та дотримуватись виконання Закону України „Про звернення громадян”. Проводити облік скарг і звернень по кожному ЛКП відповідно до піднятих питань та притягувати до відповідальності керівників за несвоєчасний розгляд скарг і звернень мешканців. Контроль за виконанням розпорядження покладено на першого заступника міського голови.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ