Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий дозволив працівникам міськради переглянути футбольні матчі за участю збірної команди України 14 та 23 червня

Міський голова Львова Андрій Садовий доручив керівникам структурних підрозділів виконавчих органів Львівської міської ради надати можливість всім бажаючим співробітникам структурних підрозділів переглянути футбольні матчі за участю збірної команди України 14 та 23 червня 2006 року. Надані години будуть відпрацьовані у позаробочий час – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міськради.
Нагадаємо, Кабмін рекомендував керівникам підприємств 14 червня створити умови для перегляду вболівальниками гри Україна-Іспанія на ЧС-2006 з футболу, скоротивши для них робочий день. Таку заяву зробив прем’єр-міністр Юрій Єхануров, відкриваючи засідання Кабміну в середу, 31 травня. Він нагадав, що 14 червня о 16:00 в Україні "очікується епідемія невідомої хвороби, коли працівники будуть масово брати лікарняні".
Нагадаємо, українська збірна вийшла у фінальний турнір чемпіонату світу з футболу 2006 року. До цього українська збірна з футболу жодного разу не брала участь у фінальних турнірах чемпіонату світу і Європи. Матч з Іспанією 14 червня стане першим в історії української команди у фінальній частині світового футбольного форуму.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ