Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Садовий думає, що XІІ Економічний саміт "Україна-Польща" може і не відбутись

Міський голова Львова Андрій Садовий, відповідаючи на запитання Гал-інфо, чи не планує він проігнорували заходи, які відбуватимуться у понеділок за участі віце-прем'єра Вілкула у Львові, заявив, що наразі ще не відомо, чи такі заходи точно відбудуться.

"Зараз є консолідована позиція міста, яка висловлена публічно. Стосовно візитів я ще не маю інформації. Він буде міжнародним, тут важливою буде позиція польської сторони. Події сьогоднішньої ночі на майдані у Києві можуть багато чого змінити", - сказав Садовий.

Як повідомлялося раніше, на понеділок, 2 грудня, заплановане відкриття ХІІ Економічного саміту «Україна-Польща» за участю віце-прем’єр-міністра України О. Вілкула та віце-прем’єр-міністра Республіки Польща Я.Пехотинського, голови Львівської обласної державної адміністрації О.Сала. У заході також планували взяти участь співголови Польсько-Української Господарської Палати Олександр Шлапак та Яцек Пєхота, Міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк та Міністр сільського господарства і розвитку села Республіки Польща Станіслав Калемба.

Також Вілкул і Пехотинський того ж дня мали відкрити пункт пропуску через державний кордон "Будомєж-Грушів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ