Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий хоче віддати кожному журналісту „Ратуші” по частинці комунальної газети

Садовий хоче віддати кожному журналісту „Ратуші” по частинці комунальної газети, — про це міський голова заявив журналістам, відповідаючи на запитання „Гал-info”.
„Я вважаю, що ми повинні стати на захист тих людей, які працюють у газеті „Ратуша”, і кожен з них має отримати по частинці газети у вигляді, скажімо, акцій, чи в інший спосіб. Це, вважаю, буде найкращим захистом для журналістів, що б з газетою не сталося, адже це є достатньо великі гроші. Після цього колектив вже має сам приймати рішення, як газеті бути далі, адже в умовах жорсткої конкуренції виживають лише сильні видання. Я переконаний, що цей імідж, цей бренд газети „Ратуша” має право на існування, але в рамках здорового глузду. Я за те, щоб всі медіа Львова були в рівних умовах і мали однакову підтримку від влади”, — наголосив Андрій Садовий.
Нагадаємо, сьогодні колектив „Ратуші” звернувся до депутатського корпусу з проханням посприяти у ліквідації заборгованості газети, яка виникла через те, що у бюджеті комунального підприємства на 2006 рік не було закладено підвищення цін на енергоносії та підвищення мінімальної заробітної плати.
Як наголосив, коментуючи це звернення „Ратуші”, Андрій Садовий, комунальна газета вже використала всі гроші, які були закладені у цьогорічному бюджеті на її утримання, однак, якщо депутати міськради вважають, що „Ратуші” треба допомогти, то хай виносять це питання на сесію.
„На фінансування „Ратуші” та її підрозділів у цьогорічному бюджеті заклали 500 тисяч гривень. Більша частина цих коштів вже використана, а те, що було заплановане за газету, використано повністю, тому питання про збільшення фінансування може вирішувати лише сесія. Якщо депутатські комісії виступлять з таким зверненням, то, звичайно, ми винесемо це питання на сесію. Однак треба розуміти, що в нас критична ситуація із виплатою заробітної плати, критична ситуація із медичним обладнанням, енергозберігаючими технологіями, тобто в місті є дуже багато питань, які потребують нагального розгляду. Якщо депутатський корпус відкине ці всі питання і буде вважати, що в першу чергу треба фінансувати „Ратушу”, – нема питань”, — заявив Андрій Садовий.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ