Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Садовий хоче збільшити контрольну цифру ринкового збору для «Південного»

Ринку «Південному» (ТзОВ «АйПіЕ-Л») міський голова Львова Андрій Садовий хоче підвищити контрольну цифру ринкового збору, оскільки вважає, що та, яку запропонував ринок є занизькою.
Зокрема на засіданні виконкому 30 березня директор департаменту економічної політики Олег Синютка звітував щодо встановлення контрольних сум ринкового збору на 2007 рік, а саме цього року планується зібрати з усіх ринків міста 8 млн. 700 тисяч гривень ринкового збору. Дискусія виникла навколо ТзОВ «АйПіЕ-л» (ринок «Південний») у якого поставлена контрольна сума 1 млн. 100 тисяч гривень, тоді як ринку «Галицьке перехрестя» встановлено контрольну суму 1 млн. 200 тисяч гривень.
Міського голову обурив цей факт, оскільки ринок «Південний» є набагато більший за «Галицьке перехрестя», натомість Олдег Синютка зазначив, що ринок «Південний» поступово зменшує суму ринкового збору, оскільки переводить свої приміщення у статус торгових центрів, з яких ринковий збір не збираються, а також що не можна збільшувати контрольні суми, оскільки вони узгоджуються з керівниками ринків. На що Андрій Садовий дав протокольне доручення повернутися до цього питання у другому півріччі.
Минулого року сума ринкового збору була близько 6 млн. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ