Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий їде до Києва за квитками на Євро-2012 та грошима на освіту

Завтра, 1 березня, відбудеться урочиста церемонія початку продажу квитків на Євро 2012. Захід відбудеться о 17:00 год. у приміщенні «Українського дому» в Києві, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Участь візьмуть уповноважений президента УЄФА з питань ЄВРО 2012, члена Виконавчого комітету УЄФА Франтішек Лауринець, операційний директор УЄФА Мартін Каллен, директор турніру УЄФА ЄВРО 2012 в Україні Маркіян Лубківський, представники уряду та федерації футболу України, а також посол турніру Олег Блохін.

«Мені цікаво, як завтра це все буде запрезентовано. Запрошені мери всіх приймаючих міст, приїжджає поважна делегація.

Є ще одна важлива теми моєї поїздки в Київ – засідання Правління Асоціації міст. Одне з питань, яке я хочу там підняти – це питання освіти. Ми сьогодні маємо прикрі випадки, коли пробують спонукати, що непотрібно вчителям платити надбавки. Я категорично проти цього. Треба платити надбавки і знаходити джерела додаткових коштів. Бо сьогодні зарплата освітян – критично низька. Ми вимагаємо від них багато, а зарплата дуже маленька. В державі найбільша стаття видатків має бути по освіті. Я наведу приклад: в Туреччині, з якої ми ще 20 років тому кепкували, зараз найбільша стаття витрат – це освіта», - розповів під час брифінгу міський голова Андрій Садовий.

Під час церемонії учасникам заходу буде представлений перший щасливий власник квитків на ЄВРО 2012, який був визначений на основі довільного розіграшу в рамках промоційної акції від УЄФА, - мешканка Київської області. Саме вона отримає чотири квитки на перший матч УЄФА ЄВРО 2012 за участю української національної збірної.

Від Львівської міської ради участь візьмуть міський голова Андрій Садовий та директор департаменту «Євро 2012» Олег Засадний.

В рамках церемонії також буде визначено наступного щасливчика, який виграє чотири квитки на матч УЄФА ЄВРО 2012 за участю української національної збірної, що проходитиме у Києві 11 червня 2012 р.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ