Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Садовий каже, що ще й досі не отримав інформації про перевірку АТП-1

Міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні, 22 липня, під час брифінгу повідомив, що не отримував письмової інформації від тимчасової контрольної комісії з перевірки діяльності ЛК АТП №1.

Він наголосив, що не отримав від голови тимчасової комісії, депутата Валерія Веремчука об’єктивної інформації.

«Я не отримав інформації об’єктивної. На сесії був проголосований звіт. Якщо почитати ці сторінки, то там є дуже багато емоцій. Звичайно, що фахівці повинні це дослідити. Перше, що я зроблю після отримання ухвали на стіл, я скерую її в наше управління контролю та аудиту, щоб вони дали фахові висновки. Якщо буде виникати потреба, я скерую матеріали в ті чи інші органи на додаткове розслідування. Я знаю, що зараз триває робота фінансової інспекції. Інспекція всі ці речі аналізує і буде її висновок. Треба і цей документ подивитись. Часто депутати беруть емоціями. Є чітка позиція трудового колективу, який звернувся з листом. АТП №1 не ставить питання про підняття цін на перевезення. Вони просять, аби ми їх підтримали, а не добивали», - розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Натомість раніше Валерій Веремчук у коментарі Гал-інфо наголосив, що мер мав змогу ознайомитись із результатами під час сесії, але коли депутати слухали звіт, міського голови не було.

Веремчук назвав це неповагою до депутатського корпусу і пояснив, що мер просто не хотів чути цю інформацію.

«Що значить не хотів чути? Я просидів близько 15 годин на сесії. Те, що він (Веремчук, - ред) хотів сказати, то він мені це говорив, але хай письмово мені це подасть, а цього я так і не отримав», - пояснив у коментарі Гал-інфо міський голова.

Чит. також: «Керівник АТП-1 прислав звітувати на сесію замість себе водія»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ