Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Здоров'я

Садовий: Ми не отримували інформації щодо аеропорту, де буде приземлятись літак

Як повідомили Гал-інфо у прес-службі ЛМР, міський голова прокоментував інформацію щодо можливого приземлення у Львові літака з українцями з Китаю.
Фото Олена Ляхович

Мер Львова Андрій Садовий зазначив, що не отримував інформації про можливе приземлення у Львові літака з українцями з Китаю. Питання безпеки українців у зв’язку з поширенням так званого коронавірусу — це прерогатива держави.

"З Китаю щодня приїжджають люди в Україну, через інші країни. Якщо ми говоримо про тих українців, які мають повернутися, — то це виключна компетенція держави, це Міністерство охорони здоров"я, Рада нацбезпеки й оборони. Ми, станом на сьогодні, не отримували жодної офіційної інформації щодо аеропорту, де буде приземлятись літак, і місця, де ці люди будуть перебувати. Я точно знаю, що всі вони мають бути здорові. Це чиїсь родичі, знайомі. Якщо я отримаю більше інформації, вона одразу буде відома громадськості", — прокоментував мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, одного з українців, який заразився китайським коронавірусом на лайнері, скоро випишуть з лікарні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ