Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий намагається налагодити стосунки з відомим олігархом, – Михальчишин

«Міський голова Львова Андрій Садовий, відчуваючи втрату контролю над ситуацією в місті, почав активно загравати із відомим олігархом». Про це 28 березня 2012 року заявив заступник голови фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Львівській міській раді Юрій Михальчишин, повідомила прес-служба Львівської міської організації ВО «Свобода».

Як зазначив депутат, до нього вкотре звернулися представники трудового колективу Львівського комунального підприємства АТП №1, які повідомили, що окрім вже існуючих фінансово-господарських проблем, таких як невиплата заробітної плати та неспроможність розрахуватися за спожиті паливно-мастильні матеріали, додалася ще й проблема з непрофесійним керівництвом АТП №1.

«Керівник, який довів підприємство до такого жалюгідного стану, вчасно написав заяву на звільнення за власним бажанням, а на його місце міський голова Андрій Садовий призначив кандидатуру, яка викликала подив у львівських транспортників – вони отримали керівника, який не має жодного досвіду організації пасажирських перевезень та роботи у транспортній галузі взагалі», – зазначив Юрій Михальчишин.

За словами Юрія Михальчишина, новопризначений керівник АТП №1 попередньо працював у менеджменті концерну «Галнафтогаз» і споріднених до нього структурах.

«Як відомо, цей концерн входить до холдингу відомого олігарха Віталія Антонова. Тому можна припустити, що подібне призначення є спробою Андрія Садового налагодити стосунки із впливовими фінансово-промисловими групами, які, напевно, могли б стати його фінансовою опорою у майбутній боротьбі за нові політичні висоти», – заявив свободівець.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ