Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий натякнув, що більше не купуватиме продукцію ЛАЗу

Автобуси ЛАЗу, які Львів придбав до ЄВРО-2012, ремонтують, їх є достатньо, але стан їхній є важким. Про це сьогодні, 13 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

"Якщо вже ми їх купили, то мусимо зараз дбати, бо від «Львівського автобусного заводу» допомоги ми не маємо. Значно більша проблема  в колег із Харкова та Донецька, які накупили в ЛАЗу значно більше транспорту. Тому у наступному році, коли ми будемо купувати нові автобуси, то в першу чергу це буде якість і, дасть Бог, це будуть наші львівські автобуси, які вже готовий випускати «Електрон», - сказав Садовий.

Він додав, що наступного року Львів закупить електробус.

«Зараз він на завершальній стадії створення, ми візьмемо його на випробування, якщо все буде нормально, тоді будемо його купувати. Ми прийняли рішення, що ми перші екземпляри техніки «Електрону» закупляємо – трамвай, електробус, тролейбус, автобус. Ми б хотіли, щоб у нас у Львові їздив наш львівський транспорт і добре, що «Електрон» готовий виробляти таку продукцію, яка продаватиметься і закордон», - сказав Садовий.

На запитання Гал-інфо, чи будуть купувати автобуси ЛАЗу, міський голова Львова відповів:  «Згідно з чинним законодавством будемо діяти, але найперше враховуватимемо ті недоліки, які були, бо їх не можна забути, надто вони болючі. Те що роблять у Львові, я б хотів, щоб це була найкраща якість».

Фото прес-служби Львівської міськради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ