Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий назвав винних, які наважились викинути з центру Львова ринок "Вернісаж"

Міський голова Львова оголосив дисциплінарні стягнення заступнику начальника управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Ірині Гримак - за неналежну підготовку проекту ухвали. А також начальнику управління природних ресурсів та регулювання земельних відносин Михайлу Бокалу - за неналежний контроль підготовки проекту ухвали. Дисциплінарні стягнення оголошено за підготовку пояснювальної записки до проекту ухвали, яка викликала обурення працівників ринку «Вернісаж». Про це повідомила прес-служба міської ради.

«Станом на сьогодні нема підстав для перенесення існуючого ринку «Вернісаж». Ні Львівська міська рада, ні виконавчі органи не розглядали та не приймали жодного рішення щодо забудови площі Вічевої», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, проектом ухвали Львівської міської ради пропонується погодити Львівському комунальному некомерційному підприємству «Центр розвитку туризму міста Львова» місце розташування земельних ділянок та надати дозвіл на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок на вул М.Кривоноса-вул Замковій у постійне користування для створення туристично-інформаційного центру та розміщення ринку з продажу товарів народного побуду.

До проекту ухвали було підготовлено пояснювальну записку, яка включала виключно суб’єктивний погляд на ситуацію щодо ринку «Вернісаж» та жодним чином не відображала мети проекту ухвали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ