Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Садовий не надав пояснень щодо тарифів на водопостачання через зайнятість

Андрій Садовий не надав пояснень щодо тарифів на водопостачання та водовідведення у зв’язку зі своєю зайнятістю. Про це йшлося сьогодні, 8 листопада, під час консультацій із громадськими організаціями щодо рішення «Про тарифи на послуги з водопостачання та водовідведення».

Громадські організації, а саме Львівська спілка захисту прав споживачів, ГМ «Опора», ЛОГО КВУ та Комітет громадського контролю ініціювали, щоб міський голова Львова сьогодні під час проведення «круглого столу» надав роз’яснення щодо тарифів на водопостачання та водовідведення, але міський голова цього не зробив через свою зайнятість.
Як зазначив під проведення „круглого столу” голова Львівської міської спілки захисту прав громадян Сергій Компанієць, тариф на водовідведення в місті Львові завищений у три рази. Населення споживає 55 млн куб. метрів води, а насправді сплачує за 167 млн куб. метрів. А насправді в тарифі у водовідведення закладена очистка стічних вод у місті  та стічних вод бюджетних організацій.  «Споживач має платити за фактично надані послуги, а не за місто», - зазначає він. Як запевнили своєю чергою представники Львівської міськради, інформація, яка обговорювалась на «круглому столі», буде передана міському голові.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ