Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий не перекладає відповідальність за встановлення тарифів на тепло на міськраду, а лише хоче, щоб відповідальність була колективною

Садовий не перекладає відповідальність за встановлення тарифів на тепло для населення на міськраду, а лише хоче, щоб ця відповідальність була колективною, — заявив міський голова львівським журналістам. Нагадаємо, Андрій Садовий розпорядився, щоб питання формування тарифів розглядав не виконком Львівської міської ради, а депутати на сесії ЛМР. Голова Асоціації платників податків, депутат міськради Теодор Дяків заявив, що в такий спосіб міський голова просто хоче перекласти відповідальність за встановлення тарифів на депутатський корпус.
 «Підняття тарифів — це справа всього міста, а не лише міського голови та виконавчих органів влади, тому свою позицію з цього питання мають висловити також міські депутати та партії, які вони представляють. Я не перекладаю ні на кого відповідальність, це якраз і є відповідальність, коли міський голова та депутати відповідають однаковою мірою», — наголосив Андрій Садовий.
 Що ж до ціни на газ для населення розміром 339 гривень за тисячу кубометрів, яку сьогодні, 11 жовтня, встановив Кабінет Міністрів, то міський голова не став коментувати цього кроку уряду, наголосивши лише, що краще б Кабмін подумав, як допомогти міським бюджетам справитися із навантаженням, яке на них лягає через підвищення ціни на газ і велику тарифну різницю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ