Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий не поставив підпис під створення комісії, яка перевірить майно у Львові

Сьогодні, 23 травня, під час засідання круглого столу «Ефективність використання комунального майна» депутат Львівської міської ради Тарас Ворко заявив, що міський голова Львова Андрій Садовий досі не підписав рішення сесії ЛМР про створення тимчасової комісії для перевірки діяльності управління комунальної власності, передає кореспондент Гал-інфо.

На своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук Тарас Ворко, який згідно ухвали очолив цю комісію, написав: «Ситуація з комунальним майном ЛМР кардинально інша: десятки вкрадених приміщень , відсутня інвентаризація , УКВ не володіє інформацією про кількість приміщень які перебувають в комунальній власності , про кількість оформлених свідоцтв про право власності на комунальне майно взагалі ніхто з УКВ нічого конкретного сказати не може....

Як тільки Садовий А.І. підпише ухвалу про " Створення тимчасової контрольної комісії " почнемо вивчати причини , та фактичний стан цього бардаку в УКВ та вносити свої пропозиції , щодо покращення роботи управління».

Нагадаємо, як повідомляло Гал-інфо, 18 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутати створили тимчасову контрольну комісію для перевірки діяльності управління комунальної власності департаменту економічного розвитку Львівської міської ради.

Комісія повинна до 30 червня напрацювати звіт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ