Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий оголосив перерву в роботі сесії, щоб депутати узгодили роботу

Міський голова Андрій Садовий оголосив перерву в роботі сесії Львівської міськради, оскільки депутати не можуть затвердити порядок денний: „Якщо ви не затвердите порядок денний з додатковими питаннями, котрі запропоновані на сесію і серед яких основне – затвердження програми соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2007 рік, ми її не приймемо сьогодні і будуть значні проблеми при затвердженні бюджету. Тому я оголошую перерву для того, керівники фракцій порадилися”.
Сьогодні до порядку денного запропонували 14 додаткових питань, серед них: програма соціально-економічного та культурного розвитку Львова на 2007 рік, питання щодо продажу земельних ділянок через аукціон та інші. Також сьогодні серед обов’язкових питань порядку денного – звіт спеціальної комісії з вивчення тарифів на теплопостачання. До слова, сьогоднішня сесія розпочалась із запізнення на 50 хвилин, оскільки депутати довго збирались на засідання.
Під час вчорашньої колегії депутати не змогли погодити порядку денного, отож на сьогоднішній сесії у них виникли конфлікти щодо деяких питань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ