Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Садовий підкупив журналістів “Файненшнл таймс“, “Діва інтернешнл“ та “Ноє Цюрихер Цайтунг“

Триденне перебування у Львові п’яти представників іноземних ЗМІ, яких запросив міський голова Андрій Садовий для створення серії репортажів про Львів, обійдеться міському бюджету у 13, 5 тис. грн. Саме таку цифру загального кошторису прийому іноземної делегації вказано у відповідному розпорядженні міського голови від 17 квітня за № 135.
До складу делегації входять: Едді Кестер – кореспондент газети “Файненшнл таймс“ у Східній Європі; Емілія Назаренко – кореспондент видання ООН “Діва інтернешнл“ та“Свіс афіша“; Герман Рудольф – кореспондент газети “Ноє Цюрихер Цайтунг“ у Східній Європі; Ірина Мануковська – експерт з комунікацій; Єкатеріна Венжик – експерт з комунікацій.

Загальний кошторис такий: витрати на проживання (5 осіб на 2 доби, по 560 грн.) – 5 600 грн; витрати на харчування (5 осіб, 3 рази на день по 250 грн, плюс урочиста вечеря для 5 осіб по 300 гривень) – 5 250 грн; витрати на екскурсійні послуги - 400 грн; витрати на перекладацькі послуги (11 год. по 150 грн.) – 1 650 грн; витрати на транспортні послуги (4 год. по 150 грн.) - 600 грн.
Делегація прибула до Львова 20 квітня і перебуватиме до 22-го. Члени делегації сьогодні, 21 квітня, мали зустріч з міським головою, а також з чиновниками мерії, які відповідають за підготовку до «Євро-2012», зовнішні зв’язки, промоцію та інвестиційну політику. Сьогодні ж увечері гостіоглянуть будівельний майданчик стадіону та львівські готелі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ